Statistici promotii.net
  • Linkuri active: 361
  • Adăugate astăzi: 0
  • Total articole: 1
  • Total categorii: 15
  • Subcategorii: 172
Adaugă site-ul tău gratuit în directorul de promoţii!
Pentru o indexare rapidă şi trafic sporit
rss

Promoţii de la Bijuterii argint de la Biju-Box

Titlu:
Website:
Page rank:
1
Descriere:
Magazin online de bijuterii confectionate din pietre semipretioase, margele de sticla sau plastic, bijuterii argint, bratari, cercei, lucrate manual cu daruire si pasiune.
Categorie:
Proprietar:
Dobre Minodora
Data adăugării:
January 05, 2010 10:34:11 AM
Din aceeaşi categorie
Bijuterii unicat si decoratiuni handmade
http://www.bijuterii-unicat.ro
Site-ul www.bijuterii-unicat.ro oferă cercei, pandantive, mărgele şi accesorii handmade, bijuterii exclusiv unicat şi de serie mică. Toate aceste produse sunt create special pentru a da un plus de culoare personalităţii dvs. Bijuteriile conţin materiale de cea mai bună calitate, modelate şi asamblate manual prin tehnici speciale, materialul utilizat fiind specificat la fiecare bijuterie în parte. Toate bijuteriile unicat conţin argint, pietre semipreţioase sau cristale swarovski. Dacă vă doriţi o bijuterie cu totul specială, altfel decât produsele de serie mare, disponibile în masă, atunci bijuteriile unicat, lucrate manual, reprezintă cea mai bună alegere.
Citeste mai multe
PR: 4
 
Art Boutique
http://www.artboutique.org/
Art Boutique este un târg special creat pentru cei care adoră obiectele confecţionate manual. Este un târg care împleteşte puterea creatoare a artizanilor cu dorinţa de a arăta că obiectele unicat, fie că este vorba de bijuterii, îmbrăcăminte sau decoraţiuni, imprimă un aer nobil tocmai prin faptul că au un impact vizual puternic.
Citeste mai multe
PR: 0